top of page

MC 62

Als grotere zus van de MC50, is de McConaghy MC62 een fantastisch uitziende geavanceerde composiet catamaran voor de serieuze zeiler die op zoek is naar snelheid en comfort.

 

De MC62 is tevens ontworpen door Jason Ker. Ze is uitermate geschikt voor het zeilen van lange afstanden, veilig en comfortabel.

 

De MC62 is uitgerust met luxe armaturen en met een grote en ruime, open lay-out. Ze is een absolute eye-catcher!

Belangrijkste kenmerken

De MC75 is ontworpen voor leven op het water in een loftachtige moderne stijl. De multihull is lichtgewicht en geproduceerd met zorg voor het milieu en zoals alle modellen in het McConaghy Multihull-assortiment, volledig customizable.

 

De vooruitstrevende exterieurlijnen volgen die van andere modellen in de Multihull-serie, met een aantrekkelijke flybridge die naar voren kan worden geschoven in een agressievere styling of naar achteren kan worden verlengd voor een vegen, slanker uiterlijk.

 

De MC75 presteert met een moeiteloze gratie, zelfs in lichte lucht, en biedt soepele zeilvaardigheid met stabiliteit en benijdenswaardige snelheid. Bij 20 knopen wind bij 110 ware windhoek, wordt voorspeld dat de MC75 21 knopen aan bootsnelheid zal bereiken met een zeil met code nul.

Specificaties

Lengte over alles: 
Lengte Waterlijn
Breedte
Diepgang

​Hoogte mast (boven WL)
Zeiloppervlak aan de wind
Stahoogte binnen

Scheepsarchitect

Interieur ontwerper

​Materiaal


Motorvermogen

Dieseltanks

Zoetwatertanks​

18.3m
18.0m
8.58m
1.4m to 3.75m
28.3m
210m²
2.05m to 2.3m

Ker Yacht Design

Design Unlimited

​E-glass/epoxy/foam sandwich with carbon fibre structural elements

​​2 x 57hp

​560L

​560L

Interieur - Volledig maatwerk

Exterieur 

Het interieur van de MC60 is zeer luxe uitgevoerd met de beste houtsoorten en hardware, op maat gemaakt en afgewerkt volgens de compromisloze hoge kwaliteitsnormen van McConaghy Boats.

 

Het moderne interieur is opgebouwd uit een mix van handgeschilderde oppervlakken en lichtgewicht, exotisch houtlaminaat met zachte stoffen accenten. Er is keuze uit verschillende indelingen.

 

De MC60 is standaard volledig uitgerust en heeft tal van opties voor optionele extra's, zodat u uw eigen boot kunt aanpassen zodat deze perfect aansluit op uw specifieke behoeften en budget.

 

Eigenaren zullen genieten van ongelooflijk goed ontworpen ruimte in de royaal ingerichte salon- en kajuitaccommodatie.

De MC60 is uitgerust met midzwaardboarden met drukknoppen die automatisch omhoog komen bij impact - waardoor dit een van de veiligste offshore performance catamarans is. Unieke, volledig glazen achtersaloonschermen laten gasten genieten van de open platformruimte.

 

De MC60 is ontworpen en ontwikkeld met veiligheid als uitgangspunt. In ingetrokken positie is het zwaard volledig gelijk met de romp. Dankzij de composietconstructie is de MC 60 multihull veel lichter dan catamarans van vergelijkbare lengte, maar toch is ze luxueus, veilig en enorm stijf.

 

Ze heeft een gestroomlijnde "super-fly"-brug en is een echt luxe jacht in Grand Prix-stijl. Met een veelvoud aan innovatieve functies, zoals glazen salondeuren die volledig open kunnen en gigantische salonschuiframen aan de zijkant, kunt u echt genieten van een open platform met volledige bescherming tegen de elementen.

bottom of page