top of page
MC63_LOGO_RGB_ONWHITE_edited.png

McCONAGHY BOUWT DE EERSTE TWEE MC63p´s

Lichtgewicht, sterk en met eigentijdse, vooruitstrevende lijnen, is de MC63p is de krachtpatser van de moderne tijd.


De MC63p voegt zich bij McConaghy's zeer succesvolle multihull-serie. De eerste MC63p wordt nu gebouwd voor de internationaal befaamde Whitbread/Volvo-zeiler en manager van het America's Cup Emirates Team New Zealand, Grant Dalton.

Layout

Specificaties

Lengte over alles: 
Breedte
Diepgang 

Scheepsarchitect

​Interieur ontwerper

​Materiaal

 

 

Motorvermogen

Dieseltanks

Zoetwatertanks​

Cruise snelheid

Top snelheid

19 m
8.0
1.4 m

​​

Ker Yacht Design

Design Unlimited

​E-glass/epoxy/foam sandwich with carbon fibre structural elements

2x Scania 875 HP
8000 L

1500 L

18-20 knopen

36 knopen

Constructie

McConaghy's gebruik van koolstof, precieze rompvormen en de vaste foiles resulteren in een bijzonder zuinig vaartuig met een kruissnelheid van 20 knopen, maar de MC63p is in staat om een ​​topsnelheid van 36 knopen te bereiken en heeft een bereik van 1.500 zeemijlen.
 
Het exterieurontwerp en de scheepsarchitectuur zijn afkomstig van KER Design en weerspiegelen het profiel en de progressieve styling die te zien zijn in de multihull-serie van McConaghy.

 

De MC63p biedt twee flybridge-lay-outs om uit te kiezen, geschikt voor een aantal verschillende gebruiksmodellen. De flybridge-optie achter heeft een bank met zitplaatsen achter het roer en een zonnescherm verzonken in het dak, terwijl de verlengde flybridge-optie een grotere ruimte creëert om te ontspannen of waterport-toys op te bergen, met de toevoeging van een brug bovenop het dak.

De MC63p heeft ​​de tender achterop geplaatst en gaat te water middels een hydraulisch liftsysteem. Op het voordek kan ook een tender of waterspeelgoed worden opgeborgen.

Er zijn drie veelzijdige interieurarrangementen beschikbaar, die een indeling met drie of vier hutten mogelijk maken of een opstelling waarbij de mastersuite op het hoofddek wordt geplaatst. Er zijn hutten met twee stapelbedden voor de bemanning en McConaghy laat u vrij u om uw eigen hutten-configuratie te specificeren.
Intrekbare glaspanelen flankeren de open salon en kombuis, en dubbele glazen deuren over de volledige hoogte verbinden deze dynamische sociale ruimte met het achterdek.


Interieurstyling voor McConaghy's multihull-assortiment komt van Design Unlimited, een bekroonde studio met grote ervaring in zowel custom jachten als de productiesector. Hun aandacht voor detail en innovatieve opbergoplossingen, die het mogelijk maken om de leefruimte te maximaliseren, maken de MC63p tot een mini-superjacht met luxe en prestatievermogen die perfect samengaan. 

bottom of page