top of page
NEEL 47 logo_edited.png

De NEEL 47 trimaran is de tweede in de range van NEEL, tussen de 43 en 51. Het innovatieve ontwerp, dat veel leefruimte combineert met hoge vaarprestaties, is uitgewerkt in samenwerking met Marc Lombard en zijn ontwerpgroep.

 

De NEEL 47 consolideert de reputatie van de scheepswerf als een van 's werelds meest vooruitstrevende en creatieve multihull-bouwers en vormt een uitstekende aanvulling op de NEEL range.

De NEEL 47 werd in 2020 genomineerd voor European Yacht of the Year 2020.

Beschrijving

De NEEL 47 beslaat in totaal 83 vierkante meter woonoppervlak en nog eens 18 vierkante meter technische en opslagruimte beschikbaar.

De verbinding van binnen- en buitenruimtes via een grote schuifdeur is consequent doorgevoerd en biedt een uitzonderlijk open ruimtesfeer. Nieuw zijn de afzonderlijk toegankelijke hutten in de zijrompen, die zo zijn gescheiden van de eigenaarsruimte op het hoofddek. Een binnen stuurstand, een ligstoel op de vaste bimini en vele extra opties maken het aanbod compleet en zeer aantrekkelijk.

De NEEL 47 werd in 2020 genomineerd voor European Yacht of the Year 2020.

Cockloon

De NEEL 47 is uitgevoerd met de befaamde Cockloon® (naadloze saloon/kuip-integratie). Een uniek designconcept dat aanzienlijk heeft bijgedragen aan het succes van de NEEL 51.

 

De trimaran heeft enkele innovaties geïntroduceerd, waaronder de Full Beam Cockpit®, die tal van zitmogelijkheden biedt en een adembenemend 360-zicht, plus het Antireflex Window®.

NEEL 47 exterior NEEL-TRIMARANS (8) (1).jpg

Afmetingen

Lengte:
Breedte:
Diepgang:
Mast:
Gewicht:
Grootzeil:
Voorzeil:
Water tank:
Dieseltank:
Motor:
Ontwerp:

14,20 m
8,30 m
1.60 m
19.00 m

70 m2
50 m2
1 x 600 l
1 x 300 l
1 x 60 hp
Marc Lombard

Layout

NEEL47 Interieur

Het interieur van de NEEL 47 heeft een unieke open indeling die veel leefruimte biedt en kenmerkt zich, dankzij talrijke ramen, door een overvloed aan natuurlijk licht.

 

De ambiance straalt warmte uit door het gebruik van licht alpi-hout, gecombineerd met tinten van beige en natuurlijke kleuren.

Het interieur is comfortabel en luxueus, met hoogwaardige afwerking.

De navigatie kan volledig binnen plaats vinden, waarbij aan de voorzijde van de salon een ruime plek is toegewijd aan de kaartentafel.

Uniek is de eigenaarshut op het hoofddek. Dankzij een schuifdeur is de salon gemakkelijk toegankelijk. Het 270-aanzicht adembenemend.

Er is voldoende opbergruimte in hangkasten, maar ook onder de bedden. Optionele hutten zijn toegankelijk via het luik aan dek. Ze kunnen desgewenst ook leeg gelaten worden voor zeilopslag of anderszins.

Nu is het ook mogelijk om de De NEEL 47 met 4 hutten. uit te voeren. Deze nieuwe indeling met 4 hutten biedt twee grote hutten in de hoofdromp en een gedeelde toiletruimte.

bottom of page