top of page
McConaghy Red_edited.png

McConaghy heeft een bewezen staat van dienst in complexe composietprojecten, variërend van snel racemotorjachten tot onderzeeërs voor de Marianentrog. Het bedrijf begon in 1967 met kleinere boten en ontwikkelde geavanceerde constructiemethoden. Sinds 2000 heeft het bedrijf geïnvesteerd in groei en diversificatie, met faciliteiten in Australië en China. In 2014 versterkte een partnerschap met Tiger Group Investments de financiële positie. McConaghy is nu in handen van Mark Evans en Tiger Group Investments, heeft geen schulden, en telt meer dan 200 medewerkers in Australië, China en Hong Kong.

Met zijn technische expertise en hoogwaardige productiefaciliteiten heeft McConaghy zich gevestigd als een toonaangevende speler in de scheepsbouwsector. De onderneming blijft innoveren en groeien, met een focus op het leveren van lichte, sterke, en stijve composietstructuren voor diverse toepassingen, variërend van luxe motorjachten tot technisch uitdagende projecten, waaronder hovercrafts en koolstofvezelpropellers.

 

Dit alles, gecombineerd met een solide financiële basis en strategische samenwerkingen, zorgt ervoor dat McConaghy blijft gedijen, zelfs in uitdagende economische omstandigheden.

AANBOD

bottom of page